paret de la codolosa via Alimera 95 m, V

Bonica via, que puja al cap damunt del costat dret de la paret de la codolosa,  equipada amb les expansions justes ni més ni menys.

Ressenya de la via:

 

Ressenya by Mikimiau

  Situació de la via a la paret:

inici de la via marcat en vermell

Aproximació: Sortim desde l’area recreativa de la salut(coves de collbató), en direcció a la paret visible seguint un torrent que queda darrera d’aquest lloc, hi ha varies entrades a la paret desde el torrent anem a buscar la dreta de la paret,allà trobem dos vies una que surt per un espolo descrostat per l’esquerra de la nostra i l a nostra que surt per la part més evident d’una placa compacta  i més tombada.

Orientació: Sud

Equipament: la via es troba completament equipada amb espits, i es rapelable, tot i que nosaltres hem posat el friend de l’1 al segon llarg.

Descripció de la via:

Llarg 1: comencem per una placa tombada, de seguida es posa més dreta(es on hi ha el pas de V del llarg), es torna a ajeure anem seguint fins una repiseta herbosa , pasem pel costat esquerre d’un arbust i pujem per una nova placa en diagonal a dretes per anar a fer la R1.

jo al llarg 1

 Llarg 2: sortim de la R per anar en tendencia a l’esquerra a buscar un espero i el seguim(per aquí posem el friend de l’1 en un forat petit però molt bo), ara anem en tendencia a la dreta, per anar a buscar un bombet que pasem desde la seva dreta cap a la vertical(bonic) i fem reunió a sobre.

Dani al llarg 2

 

jo sortint del llarg 2

Llarg 3: Sortim de la R recte per una placa fàcil passant entre una llastra i un diedret herbos, ens trobem a sobre la paret, ja a peu caminem uns metres per un corriolet i aixi arribem a R3.

jo al darrer llarg

 

Dani sortin de la via

Autorretrat de cim amb hombra de la ma del fotograf

 

Descens: dos rapels per la mateixa via, un desde R3 fins a R 1 i l’altre fins el terra, el primer d’uns 40 metres i l’altre d’uns 35 + o -.

 
 

 

 

Anuncios

Etiquetas: , , ,

2 comentarios to “paret de la codolosa via Alimera 95 m, V”

  1. Jaumegrimp Says:

    Una via on l’alegria d’assegurances li dóna un plus; podieu haber aprofitat per fer la via que ha obert el Joan (Sisbemesanapren) a la dreta mateix, la Via de les Cabres.

    • mikimiau Says:

      si, ja l’he vist per internet, el dia que vam fer aquesta no teniem molt de temps, tot i això no em va semblar veure cap més a la dreta, ara fa unes dues setmanes, va bé sapiguer que hi es, per una altre matinal, fa pinta de ser molt similar tambe la del Joan.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s


A %d blogueros les gusta esto: