Montserrat, Paret de la codolosa, via reincidents IV+

Bona via d’autoprotecció a la paret de la codolosa, on en el segon llarg cal orientar-se bé en aquest mar de codols, de facil protegir tot i tractar-se de Montserrat.

Aproximació: Sortim de collbató desde el carrer graus, agafem el camí que puja al jardinet (GR), avans d’arribar a ma dreta trobem un trencall, ens el saltem,seguim amunt i el següent trencall  a la dreta però ja més definit l’agafem, el seguim tot passant per sota de la paret de la codolosa fins que arribem a la seva part situada més a l’est(mirant la paret, a la dreta) aquí trobem quatre vies, la nostra es la quarta començant a contar de dreta a esquerra, esta situada en un esperó caracteristic força vertical, es veu un o dos espits desde terra, els unics que te el llarg.

Orientació: Sud

Equipament: algun clau als llargs, i algun espit, la primera R hi trobem dos espits i a la segona un clau.

Material: joc de friends petits i mitjans, algun tasco, algun tricam, i moltes bagues per llaçar ponts de roca i sabines, tambe unes 12 cintes expres, depenent del que posem.

Ressenya de la via: (extreta de la noche del loro)

Ressenya dels Masó

 Descripció de la via:

Llarg 1(40m,IV+): Anem a buscar els dos espits que es veuen desde terra, i continuem per unes rampes facils tot protegint amb material divers, i arribem a un punt on nosaltres hem anat per un diedret directes fins a la R.

Jo al primer llarg

 

Monica acabant el primer llarg

Llarg 2(40m,IV+): Sortim a buscar la curta semeneia que es veu a l’esquerra de la R, continuem a la dreta per placa on trobem un clau, que millor no mirar-lo gaire, continuem i recte amunt llacem un pont de roca, anem tirant i anem posant cosetes fins que xapem un espit, i anem en tendencia a l’esquerra per despres anar a la dreta on localitzem un clau, arribem al clau i munto la R2 del clau i de dos friends que poso en una fisura vertical situada a la dreta del clau i a un metre per sobre.

Jo encetant el segon llarg

 

Monica al segon llarg

Llarg 3(10 metres): sortim a buscar un diedret descrostat i herbos i ja som al camí aqui fem R d’un arbust gros.

Traçat curt llarg 3, encara amb els dos friends de la R2, a 1 metre per sota hi ha el clau, no es veu.

Descens: anem a l’est(dreta sortint de la paret) a buscar la R de l’alimera a uns 50 metres d’on sortim i baixem en dos rapels 1 de 57 metres i l’altre d’uns 35.

Anuncios

Etiquetas: , , , ,

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s


A %d blogueros les gusta esto: